Μπάσκετ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ανακοίνωσε τον Νταβίντοβατς

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 21:52

Ο Σέρβος φόργουορντ άφησε τον Ερυθρό Αστέρα και θα φορέσει τη φανέλα της ρωσικής ομάδας

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ανακοίνωσε τον Νταβίντοβατς

Ναι μεν δεν αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να κάνει μεταγραφές. Η ρωσική ομάδα απέκτησε τον Ντέγιαν Νταβίντοβατς. Ο 27χρονος φόργουορντ άφησε τον Ερυθρό Αστέρα και θα γίνει κάτοικος Μόσχας για τα προσεχή δύο χρόνια.

Πρώτη φορά εκτός Σερβίας

Ο Νταβίντοβατς για πρώτη φορά στην καριέρα του θα βγει εκτός Σερβίας. ο 27χρονος παίκτης υπέγραψε για δύο (1+1) χρόνια στην ομάδα της Μόσχας. Στη σεζόν που τελείωσε, ο Νταβίντοβατς είχε 5 πόντους και 3,3 ριμπάουντ, κατά μέσο όρο, στις αναμετρήσεις της Ευρωλίγκα. Με τον Σέρβο να αφήνει τον Ερυθρό Αστέρα μετά από επτά συνεχόμενα χρόνια που αγωνίζονταν με την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Μεγάλο κίνητρο ο τίτλος στη VTB League»

Ο ίδιος μίλησε για την απόφασή του. Επίσης στάθηκε στο κίνητρο που υπάρχει για τη νέα σεζόν. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την κατάκτηση της VTB League μετά την απώλεια του τίτλου τη σεζόν 2021/22 στο έβδομο ματς της σειράς των τελικών, από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης μέσα στη Μόσχα. Ο 27χρονος φόργουορντ, ανέφερε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμός που θα παίξω για έναν θρυλικό σύλλογο, όπως είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Δεν έχω παίξει ποτέ εκτός Σερβίας και είμαι χαρούμενος που το πρώτο μου βήμα στο εξωτερικό θα είναι σε μία τόσο φημισμένη ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή για να συνεχίσω τη σερβική παράδοση στην ΤΣΣΚΑ, όπου έχουν περάσει ονόματα όπως Ίβκοβιτς, Κρστιτς, Τεόντοσιτς… Όλοι μας έχουμε μεγάλο κίνητρο για την επόμενη σεζόν, με την κατάκτηση της VTB League την επόμενη σεζόν».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr