Μπάσκετ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Κοντά στον Νίμπο

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 23:17

Τα ΜΜΕ στο Ισραήλ αναφέρουν πώς η ομάδα του Όντετ Κάτας είναι μια... ανάσα από τον Αμερικανό σέντερ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Κοντά στον Νίμπο

Δυναμικά έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ομάδα του Ισραήλ που έχει πλέον τον Όντετ Κάτας στον πάγκο της, κάνει τη μια προσθήκη μετά την άλλη στο ρόστερ της. Και τώρα είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της και τον Τζος Νίμπο.

Δημοσιεύματα στο Ισραήλ

Σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ, η Μακάμπι είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αμερικανό σέντερ. Το δημοσίευμα του sport5.co.il αναφέρει πώς οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία. Με τον Τζος Νίμπο να γίνεται η επόμενη μεταγραφή της «ομάδα του λαού», μετά τους Πόιθρες, Κόλσον, Χίλιαρντ και Πνίνι. Επίσης, στο Τελ Αβίβ αναφέρουν πώς υπάρχει και συζητήσεις με τον Λορέντζο Μπράουν.

Καλός σέντερ ο Νίμπο

Το όνομα του Νίμπο έχει ακουστεί τα τελευταία 24ωρα και για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ισραηλινών, ο Αμερικανός σέντερ που πέρσι αγωνίστηκε στην Ζαλγκίρις, είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Νίμπο την τελευταία σεζόν είχε στην Ευρωλίγκα 8,8 πόντους και 6,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Αν αποκτηθεί από την Μακάμπι θα είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη, καθώς είναι δυναμικός σέντερ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr