Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Οι Σέρβοι στέλνουν τον Ράντονιτς

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 00:18

Σύμφωνα με το Telesport ο 52χρονος δεν θα συνεχίσει στον Ερυθρό Αστέρα και είναι σε κοντά στους «πράσινους».

Παναθηναϊκός: Οι Σέρβοι στέλνουν τον Ράντονιτς

Τον Ντέγιαν Ράντονιτς, μέχρι πρότινος προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, στέλνουν οι Σέρβοι στον Παναθηναϊκό. Αργά το βράδυ της Κυριακής, με δημοσίευμα της ιστοσελίδας telesport.rs, ο Μαυροβούνιος προπονητής δεν θα συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου. Με τους «πράσινους» να είναι ο πιθανότερος προορισμός για τον 52χρονο κόουτς.

Δεν πήγαν καλά οι διαπραγματεύσεις

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Σέρβων, μετά το φινάλε των τελικών στην ABA Liga, ο Ράντονιτς μίλησε με τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα. Οι δύο πλευρές είχαν πολλά κοινά σημεία και όλα έδειχαν πώς υπήρχε διάθεση για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ωστόσο μερικές ημέρες αργότερα τα πράγματα έχουν εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά. Οι διαπραγματεύσεις δεν κύλησαν καλά. Με τον Ράντονιτς να ετοιμάζεται, πλέον, για κάτι νέο. Να έρθει στην Ελλάδα και να κάτσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

«Ο Ράντονιτς πολύ κοντά στην Αθήνα»

Το ρεπορτάζ του telesport ήταν ξεκάθαρο. Περιγράφει την υπάρχουσα κατάσταση και παρουσιάσει όλα τα δεδομένα: «Όπως σας γράψαμε πριν από μερικές εβδομάδες ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε συμφωνήσει για την επέκταση του συμβολαίου του με τον Ερυθρό Αστέρα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχει το Telesport, o Μαυροβούνιος προπονητής είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Όπως μάθαμε προέκυψε διαφωνία ανάμεσα στην διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα και του πολυνίκη προπονητή και ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή στην pole position. Υπάρχει ακόμα ελπίδα στον Ερυθρό Αστέρα για μία νέα αλλαγή σκηνικού, όμως ο Ράντονιτς αυτή την στιγμή είναι πολύ κοντά στην Αθήνα».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.