Μπάσκετ

Η Βαλένθια απέκτησε και επίσημα τον Κρίς Τζόουνς!

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 15:07

Η Βαλένθια έφτασε σε μία σημαντική μεταγραφή, αφού απέκτησε και με τη βούλα τον Κρίς Τζόουνς από την Βιλερμπάν. 

Η Βαλένθια απέκτησε και επίσημα τον Κρίς Τζόουνς!

Ο Κρις Τζόουνς είναι ένας παίκτης πολυεργαλείο, αφού την φετινή σεζόν ήταν από τους μεγάλους ηγέτες στην Βιλερμπάν. Καθώς βοήθησε και έδωσε τα μέγιστα όπου η ομάδα του Τόνι Πάρκερ να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Γαλλία και να κάνει μία πολύ καλή πορεία στην Euroleague.

Ο Αμερικανός παίκτης ωστόσο, με το τέλος της φετινής μπασκετικής σεζόν ήθελε να αποχωρήσει από τη συγκεκριμένη ομάδα, με αποτέλεσμα να αγωνισθεί σε ένα άλλο πρωτάθλημα και άλλο σύλλογο.

Πολλές ομάδες ήταν που ενδιαφερθήκαν, για το συγκεκριμένο παίκτη. Ωστόσο η ομάδα που κέρδιζε την μάχη για να το κάνει δικό της, ήταν η Ισπανική Βαλένθια.

Η συγκεκριμένη ομάδα, είναι μία από τις πολύ δυνατές ομάδες στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Και στόχος τους ήταν εξ αρχής να πάρουν έναν πολύ έμπειρο παίκτη, κυρίως για την περιφέρεια. 'Ετσι κατάφεραν και έκλεισαν τον Κρις Τζόουνς.

Οι ιθύνοντες της Ισπανικής ομάδας, ευελπιστούν και πιστεύουν πολύ στην ποιότητα που έχει ως παίκτης, με αποτέλεσμα να βοηθήσει στους στόχους της νέας μπασκετικής σεζόν, όπου θα έχουν και τις υποχρεώσεις στο θεσμό της Euroleague.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr