Μπάσκετ

Αρμάνι Μιλάνο: Δικός της ο Ναζ Μίτρου Λονγκ!

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 16:04

Η Αρμάνι Μιλάνο έφτασε στην τεράστια μεταγραφή του Ναζ Μίτρου Λονγκ. Ο οποίος προέρχεται από φοβερή σεζόν στην Ιταλική Μπρέσια. 

Αρμάνι Μιλάνο: Δικός της ο Ναζ Μίτρου Λονγκ!

Ο Ναζ Μίτρου Λονγκ είναι ένας πολύ καλός και εξαιρετικός καλαθοσφαιριστής, αφού την φετινή σεζόν αγωνίσθηκε στην Μπρέσια. Ο συγκεκριμένος παίκτης πραγματοποίησε μεγάλα και σπουδαία πράγματα, με αποτέλεσμα να έχει 16.5 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 4,7 ασίστ σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Μάλιστα με αυτά τα κατορθώματα που έκανε, κατάφερε και πήρε το βραβείου του καλύτερου της χρονιάς στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Έτσι με το τέλος της μπασκετικής χρονιάς, πολλές μεγάλες ομάδες από την Euroleague έπεσαν απάνω του, ώστε να τον κάνουν δικό τους. Μάλιστα μέσα σε αυτές ήταν ο Ολυμπιακός, αλλά και ο Παναθηναικός. Ωστόσο δεν κατάφεραν να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα για μία από αυτές τις δύο ομάδες.

Για αυτό το λόγο οι άνθρωποι της Αρμάνι Μιλάνο, εδώ και πολύ καιρό βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις με το συγκεκριμένο παίκτη. Οι επαφές ήταν πολύ σκληρές και επίπονες. Όμως κατάφεραν τα βρήκαν οι δύο πλευρές, με αποτέλεσμα οι Μιλανέζοι να τον κάνουν δικό τους. Με τον Αμερικάνο γκαρντ να υπογράφει συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Ο Ναζ Μίτρου Λονγκ είναι πολύ χαρούμενος για αυτή τη μεγάλη πρόκληση, όπου θα αγωνισθεί σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα είναι η Αρμάνι Μιλάνο. Επίσης τόνιζε ότι θα δώσει τα πάντα, ώστε να βοηθήσει το σύλλογο και να γίνει κομμάτι στις επιτυχίες που θα υπάρξουν σε αυτή την επίπονη και μεγάλη χρονιά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπάσκετ, με live στατιστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.