Μπάσκετ

Εθνική Ελλάδος: Αναχώρησε για την Λάρισα!

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 16:31

Η Εθνική Ελλάδος αναχώρησε για την Λάρισα, όπου θα δώσει τον αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία. Στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Εθνική Ελλάδος: Αναχώρησε για την Λάρισα!

Στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδος, είναι πολύ ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι για τον αγώνα απέναντι στην Μεγάλη Βρετανία στο Κλειστό γήπεδο της Νεάπολης στην πόλη της Λάρισας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα είναι το νέο πρόσωπο, στην Εθνική ομάδα. Καθώς θα κάνει επίσημο ντεμπούτο ως ο νέος προπονητής στο πάγκο της Επίσημης αγαπημένης. Έτσι σε αυτό τον αγώνα, αλλά κυρίως στην τελική φάση του Eurobasket όπου θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σεπτέμβριο, θέλει να περάσει δικά του στοιχεία στους παίκτες, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμοι για όλα απέναντι στην Μεγάλη Βρετανία, αλλά και στη διοργάνωση του Ευρωπαικού πρωταθλήματος.

Στόχος όλων, είναι σε αυτό τον αγώνα με τους Άγγλους να δώσουν το καλό τους εαυτό, με αποτέλεσμα να φτάσουν στη νίκη και να συνοδευτεί από πολύ ωραίο μπάσκετ, ώστε να πανηγυρίσουν αυτή τη νίκη, όπου θα τους δώσει και επίσημα την πρωτιά στον όμιλο.

Ο Δημήτρης Ιτούδης επέλεξε 15 παίκτες για τον αγώνα στην Λάρισα. Και είναι οι εξής.

Νίκος Γκίκας, Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Μωραίτης, Μιχάλης Λούντζης, Τάιλερ Ντόρσει, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Παναγιώτης Καλαιντζάκης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Λεωνίδας Κασελάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Νίκος Χουγκάζ, Γιάννης Κουζέλογλου, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνπο, Κωστής Γόντικας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr