Μπάσκετ

Περιστέρι: Η παρουσίαση του Σπανούλη [vid]

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 20:00

Στις 30 Ιουνίου η ομάδα των Δυτικών Προαστίων θα παρουσιάσει και επίσημα τον νέο προπονητή της.

Περιστέρι: Η παρουσίαση του Σπανούλη [vid]

Από την περασμένη εβδομάδα έχει γίνει γνωστός ο νέος προπονητής της ομάδας του Περιστερίου. Ο σύλλογος των Δυτικών Προαστίων αποτελεί την πρώτη ομάδα που θα κοουτσάρει ο Βασίλης Σπανούλης. Με τον σύλλογο να κάνει γνωστό πώς την Πέμπτη θα παρουσιάσει τον V-Span.

Στις 30 Ιουνίου η παρουσίαση

Έγινε γνωστό, λοιπόν, πώς ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο νέος κόουτς της ομάδας του Περιστερίου. Μια κίνηση που ήδη έχει «κλέψει» την παράσταση και δίνει άλλη αίγλη στο πρωτάθλημα, αλλά και στο σύλλογο των Δυτικών Προαστίων. Πλέον, έφτασε η ώρα για την παρουσίασή του. Όπως έκανε γνωστό σήμερα το Περιστέρι, την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 12:30, θα παρουσιάσει και επίσημα τον V-Span.

Μεγάλο ενδιαφέρον

Η εκδήλωση θα γίνει στο κλειστό «Α. Παπανδρέου», την έδρα της ομάδας. Εκεί, ο Σπανούλης αναμένεται να ανοίξει τα… χαρτιά του και να αναλύσει τις πρώτες σκέψεις του, όσον αφορά στο κομμάτι της προπονητικής. Διότι είναι η στιγμή των αποκαλυπτηρίων για τη νέα σελίδα στην μπασκετική πορεία ενός θρύλου του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr