Μπάσκετ

Εθνική Ελλάδας: Πρώτη προπόνηση στη Λάρισα

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 22:38

Η ελληνική ομάδα προπονήθηκε στο κλειστό της Νεάπολης, ενόψει του ματς της Πέμπτης με τη Μεγάλη Βρετανία.

Εθνική Ελλάδας: Πρώτη προπόνηση στη Λάρισα

Στην πόλη της Λάρισας βρίσκεται ήδη η αποστολή της εθνικής ομάδας μπάσκετ Ανδρών. Οι διεθνείς έχουν μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το ματς της Πέμπτης με την Μεγάλη Βρετανία (30/6, 20:00). Ένα ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023, με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

Προπόνηση στη Νεάπολη

Το απόγευμα της Δευτέρας οι παίκτες της εθνικής ομάδας πάτησαν το παρκέ του κλειστό της Νεάπολης. Με τον Δημήτρη Ιτούδη να βλέπει όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεσή του. Η προετοιμασία για το ματς με τη Μεγάλη Βρετανία εξελίσσεται χωρίς προβλήματα.

«Μεγάλωσε η ανυπομονησία»

Δηλώσεις από την πλευρά των παικτών της εθνικής ομάδας έκανε ο Μιχάλης Λούντζης. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού ανάφερε: «Είδαμε την ανακοίνωση του sold out καθ’ οδόν για την πόλη και μεγάλωσε η ανυπομονησία που έτσι κι αλλιώς είχαμε. Γνωρίζουμε την επιθυμία του κόσμου να σταθεί δίπλα στην Εθνική και να βοηθήσει σε ένα πραγματικά κρίσιμο παιχνίδι.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην επόμενη φάση μεταφέρονται όλα τα αποτελέσματα, όπως επίσης και ότι από αυτόν τον αντίπαλο έχουμε την μοναδική μας ήττα. Όλοι οι παίκτες έχουμε μεγάλη διάθεση, όπως συμβαίνει πάντα στην Εθνική, δουλεύουμε ήδη κάποιες μέρες μαζί και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και μαζί με τον κόσμο θα πανηγυρίσουμε τη νίκη που θέλουμε και χρειαζόμαστε».

Photo Credit: Basket.gr / Intime

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr