Μπάσκετ

Το Περιστέρι απέκτησε και με την βούλα τον Κασελάκη!

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 16:05

Το Περιστέρι ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Λεωνίδα Κασελάκη. Ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα του Παναθηναικού. 

Το Περιστέρι απέκτησε και με την βούλα τον Κασελάκη!

Το Περιστέρι θέλει να ξεχάσει την περσινή άσχημη σεζόν που είχε, καθώς την τελευταία στιγμή μπήκε μέσα στην προνομιούχο οκτάδα της Basket League. Ωστόσο στην πρώτη φάση των Play Off έπεσε απάνω στην ομάδα του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με το φυσιολογικό 2-0 στις νίκες.

Έτσι με το τέλος της μπασκετικής σεζόν, οι διοικούντες του συλλόγου αποφάσισαν να φτιάξουν το ρόστερ από την αρχή, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένας φιλόδοξος προπονητής και πολύ καλοί παίκτες με τεράστια εμπειρία από πολύ μεγάλες ομάδες.

Για αυτό το λόγο η αρχή έγινε, με την πρόσληψη του Βασίλη Σπανούλη ως ο πρώτος προπονητής. Ενώ στη συνέχεια προέβησαν και σε προσθήκες νέων παικτών. Με την αρχή να γίνεται, με την απόκτηση του Λεωνίδα Κασελάκη.

Ο συγκεκριμένος παίκτης, είναι ένας πολύ δυναμικός, εξαιρετικός και με πολλές εμπειρίες στον Παναθηναικό, όπου ήταν η προηγούμενη ομάδα όπου αγωνίσθηκε. Στην ομάδα του Τριφυλιού αγωνίσθηκε για δύο χρόνο, με την οποία την περσινή σεζόν συγκέντρωσε 5.5 πόντους, 3.9 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ σε 32 παιχνίδια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.