Μπάσκετ

Η Μακάμπι είναι μία ανάσα από τον Μπαλντγούιν!

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 16:57

Η Μακάμπι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του πολύ έμπειρου Μπαλντγούιν, ο οποίος μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην Μπασκόνια. 

Η Μακάμπι είναι μία ανάσα από τον Μπαλντγούιν!

Στις τάξεις της Μακάμπι μετά την έλευση του Κάτας, για να αναλάβει την ομάδα του Ισραήλ. Έβαλαν μπρος για τα καλά τις μηχανές για την μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ για την φετινή επίπονη σεζόν σε πρωτάθλημα, αλλά φυσικά και στην Euroleague.

Οι μέχρι στιγμής κινήσεις της ομάδας του Λαού, είναι πολύ εντυπωσιακές καθώς αποκτήθηκαν ο Ποίθρες, ο Κόλσον, ο Πνίνι, ο Χίλιαρντ, ο Χόλινς, αλλά και ο Μένκο.

Ενώ οι άνθρωποι του συλλόγου, θα συνεχίζουν να ψάξουν και για άλλους παίκτες, με αποτέλεσμα να γίνει πολύ πιο δυνατή, αλλά και με μεγαλύτερη ποιότητα από την προηγούμενη σεζόν, όπου απέτυχαν να μην φτάσουν σε ένα τρόπαιο σε εγχώριες η ευρωπαικές διοργανώσεις.

Για αυτό το λόγο δημοσίευμα από το Ισραήλ, αναφέρει ότι ενδιαφέρονται πολύ για τον καλό και με μεγάλη εμπειρία στις Ευρωπαικές διοργανώσεις Μπαλντγούιν. Ο οποίος μέχρι στιγμής είναι παίκτης της Ισπανικής Μπασκόνιας. Ενώ μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι, οι δύο πλευρές είναι μία ανάσα από την υπογραφή του συγκεκριμένου καλαθοσφαιριστή, με τον οποίο μάλιστα συμφώνησαν για 1+1 χρόνια.

Ο συγκεκριμένος παίκτης, τη συγκεκριμένη σεζόν με την Μπασκό12νια συγκέντρωσε στο πρωτάθλημα 12.3 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ. Ενώ στην Euroleague πέτυχε 14.1 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr