Μπάσκετ

Βεζένκοφ: «Οι Κινγκς με βλέπουν θετικά» [vids]

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 19:45

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στα ΜΜΕ της πατρίδας του για το ενδεχόμενο να βρεθεί στο NBA.

Βεζένκοφ: «Οι Κινγκς με βλέπουν θετικά» [vids]

Στην αποστολή της εθνικής Βουλγαρίας για τις αναμετρήσεις των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 έχει ενσωματωθεί ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ωστόσο, μίλησε για το μέλλον του. Ειδικότερα, μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων του από την ομάδα του Σακραμέντο, τους Κινγκς.

Όλα ανοικτά για το NBA

Από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στους Σακραμέντο Κινγκς. Η ομάδα της Καλιφόρνια απέκτησε τα δικαιώματα του 27χρονου φόργουορντ του Ολυμπιακού. Με τους τελευταίους να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμα και να κάνουν την κίνησή τους και να πάρουν τον Σας στο NBA. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας στην Ευρωλίγκα, τη σεζόν που πέρασε. Ο ίδιος μίλησε στα ΜΜΕ της Βουλγαρίας για το θέμα αυτό. Σημειώνοντας πώς έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά χωρίς να αποκλείει τίποτα για το μέλλον.

«Μπορεί να μου κάνουν πρόταση»

Εκεί σχολίασε: «Τα δικαιώματά μου έχουν πάει σε μία ομάδα. Η οποία με βλέπει θετικά και αυτό μπορεί να τους προτρέψει να μου κάνουν πρόταση κάποια στιγμή. Αυτή την στιγμή είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στην εθνική ομάδα. Πιστεύω ότι θα είμαι στο 100%. Θα πρέπει να παλέψουμε και πιστεύω ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο, ώστε να δούμε μία πραγματική μάχη».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.