Μπάσκετ

Προμηθέας Πάτρας: Ανανέωσε ο Γκίκας [vid]

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 20:25

Ο 31χρονος διεθνής γκαρντ θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην αχαϊκή ομάδα.

Προμηθέας Πάτρας: Ανανέωσε ο Γκίκας [vid]

Στην ομάδα της Πάτρας θα συνεχίσει να αγωνίζεται για μια ακόμα αγωνιστική περίοδο ο Νίκος Γκίκας. Ο διεθνής γκαρντ ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Προμηθέα. Με την αχαϊκή ομάδα να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον 31χρονο παίκτη. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν αρχηγός των Πατρινών, ενώ ανέβηκε στην πρώτη θέση σε μια σειρά από στατιστικές κατηγορίες στην ιστορία του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα

Η ομάδα της Πάτρας, στην ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων: «Κάτοικος Πατρών θα παραμείνει για ακόμα μια χρονιά ο αρχηγός του Προμηθέα, Νίκος Γκίκας. Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας του Συλλόγου, έχοντας ταυτιστεί με σπουδαίες επιτυχίες, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο, θα αγωνιστεί στην ομάδα μας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και πέμπτη συνολικά στην καριέρα του.

Η πρώτη του παρουσία με τη φανέλα του Προμηθέα ήταν από το 2016 έως το 2019, ένα διάστημα στο οποίο έβαλε τη...σφραγίδα του στις πρώτες επιτυχίες του Συλλόγου. Επέστρεψε ξανά στην ομάδα της Πάτρας το περασμένο καλοκαίρι και πραγματοποίησε μια αρκετά μεστή σεζόν, ιδιαίτερα στα Play Offs, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση της 3ης θέσης της Stoiximan Basket League».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr