Μπάσκετ

Άρης: Θα αγωνιστεί στο FIBA Europe Cup [vid]

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 20:54

Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης επιστρέφουν στα κύπελλα Ευρώπης μετά από μια τετραετία.

Άρης: Θα αγωνιστεί στο FIBA Europe Cup [vid]

Ο Άρης θα αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη. Μια τετραετία μετά την τελευταία της παρουσία. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει στο FIBA Euro Cup της σεζόν 2022/23.

Όλοι ήθελαν την ευρωπαϊκή συμμετοχή

Οι «κίτρινοι» μπορεί να μην κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο Basketball Champions League, αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς δεν θα αγωνιστούν στα κύπελλα Ευρώπης. Θα έχουν αυτή την ευκαιρία. Στη δεύτερη, τη τάξει, διοργάνωση της FIBA. Αν και δεν τα κατάφεραν με το BCL, δεν το παράτησαν. Κατέθεσαν φάκελο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και στοιχεία.

Με αποτέλεσμα να πάρουν την έγκριση από τη FIBA για την παρουσία τους στο Europe Cup. Είναι χαρακτηριστικό πώς τόσο η διοίκηση του Άρη όσο και ο Καστρίτης πίεσαν από την πλευρά τους για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να γίνει αποδεκτή η έξοδος στην Ευρώπη.

Μετά από 4 χρόνια

Η τελευταία συμμετοχή του Άρη στην Ευρώπη ήταν τη σεζόν 2018/19. Μετά από μια τετραετία οι «κίτρινοι» επιστρέφουν. Η ομάδα που τη δεκαετία του 1980 έβαλε το μπάσκετ στα ελληνικά σπίτια. Η ομάδα που τις Πέμπτες άδειαζε τους δρόμους και έκανε το μπάσκετ πιο αγαπητό στους Έλληνες φιλάθλους. Τώρα είναι ξανά στην Ευρώπη. Στο FIBA Europe Cup.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.