Μπάσκετ

«Ο Ράντονιτς υπέγραψε στον Παναθηναϊκό»

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 22:55

Οι συμπατριώτες του αναφέρουν πώς ο 52χρονος Μαυροβούνιος απέρριψε τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς θα κοουτσάρει τους «πράσινους».

«Ο Ράντονιτς υπέγραψε στον Παναθηναϊκό»

Ακόμα πιο κοντά στον πάγκο του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Τουλάχιστον, βάσει όσων αναφέρουν οι συμπατριώτες του, όχι απλά θα είναι ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού», αλλά πώς έχει υπογράψει κιόλας συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα.

Απάντησε αρνητικά στον Ερυθρό Αστέρα

Βάσει των ρεπορτάζ τόσο στο Μαυροβούνιο όσο και στη Σερβία, ο Ράντονιτς είχε διορία ως τα τέλη Ιουνίου. Διορία για να απαντήσει στην πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ωστόσο, οι Μαυροβούνιοι αναφέρουν πώς ο 52χρονος προπονητής απάντησε αρνητικά στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πώς υπήρχε κάτι που ανησύχησε τον Ράντονιτς. Σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος, η πρόταση ήταν καλή. Αλλά οι αποχωρήσεις αρκετών παικτών και η απουσία εγγυήσεων για ένα καλό μπάσκετ, τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό»

Ειδικότερα η ιστοσελίδα του Μαυροβουνίου «rtcg.me», αναφέρει πώς ο Ράντονιτς φέρεται να έχει υπογράψει ήδη στον Παναθηναϊκό! Από την πλευρά του «τριφυλλιού», πάντως, τηρούν σιγή ιχθύος. Ούτε επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε διαψεύδουν. Απομένει να φανεί εάν όλα όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του 52χρονου προπονητή ισχύουν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.