Μπάσκετ

Ξεχωριστή βραδιά για τον Greek Freak στα Σεπόλια [vid]

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 23:22

Στην επίσημη πρεμιέρα για την ταινία «Rise» και την εκδήλωση που έγινε στο γήπεδο του Τρίτωνα.

Ξεχωριστή βραδιά για τον Greek Freak στα Σεπόλια [vid]

Η επίσημη παρουσίαση της ταινίας «Rise», που περιγράφει τη ζώνη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, έλαβε χώρα στα Σεπόλια. Εκεί που ξεκίνησαν όλα για τον Greek Freak. Πριν κάνει το μεγάλο άλμα για το NBA, πριν αναδειχθεί MVP στο κορυφαίο πρωτάθλημα, πριν κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στο NBA με το Μιλγουόκι. Σε μια ξεχωριστή βραδιά για όλη την οικογένεια. Την μητέρα Βερόνικα και όλα τα αδέλφια του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τον Φράνσις, τον Θανάση, τον Κώστα και τον Άλεξ.

Εκεί όπου ξεκίνησαν όλα

Η επίσημη προβολή της ταινίας «Rise» έγινε στα Σεπόλια, στο γήπεδο του Τρίτωνα. Ένας χώρος γνώριμος και οικείος για τον Greek Freak! Η παρουσία του σούπερ σταρ του NBA, όπως ήταν λογικό, έκλεψε την παράσταση. Εξάλλου, το γεγονός ότι στην Αθήνα βρίσκονται και οι συμπαίκτες του στους Μπακς, οι Πατ Κόνατον, Τζεβόν Κάρτερ και Τζόρνταν Νουόρα έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στην εκδήλωση. Δεν βλέπεις συχνά στην Ελλάδα, στον ίδιο χώρο, πέντε παίκτες μια ομάδα του ΝΒΑ. Η οποία, μάλιστα, πριν από ένα χρόνο κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Η μαμά Βερόνικα έκλεψε την παράσταση

Τα «φλας» έπεσαν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Όμως την παράσταση έκλεψε η μητέρα του, η Βερόνικα Αντετοκούνμπο! Διότι σηκώθηκε και χόρεψε με τον γιό της. Επίσης, σημαντική παρουσία στη βραδιά είχε και ο Φράνσις. Ο μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας τραγούδησε ζωντανά και δέχθηκε, επίσης, το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr