Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Πλησιάζει ο Ράντονιτς

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 13:30

Στην Αθήνα φέρεται να βρίσκεται ο Μαυροβούνιος τεχνικός που συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «πρασίνων».

Παναθηναϊκός: Πλησιάζει ο Ράντονιτς

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Ντέγιαν Ράντονιτς και τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Μαυροβούνιου τεχνικού έχουν την τιμητική τους τις τελευταίες ώρες. Μετά το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο «RTCG» του Μαυροβουνίου που έκανε λόγο για συμφωνία του 52χρονου με τους «πρασίνους» καθώς δεν έλαβε τις οικονομικές εγγυήσεις για την στελέχωση του ρόστερ της επόμενης περιόδου, σειρά πήραν οι Σέρβοι δημοσιογράφοι. Σύμφωνα, με τη Mozzartsport, ο Ράντονιτς θα βρίσκεται στην Αθήνα την Τετάρτη (29/6) για εξετάσει το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού.

Ο Ράντονιτς έχει λάβει… διορία από τον Ερυθρό Αστέρα μέχρι την Πέμπτη (30/6) για να αποδεχτεί την πρόταση ανανέωσης με τους πρωταθλητές Σερβίας και έτσι οι επόμενες ώρες κρίνονται κρίσιμες. Στην Αθήνα ταξίδεψε και ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, εκπρόσωπος του 52χρονου τεχνικού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.