Μπάσκετ

Η 12άδα της Εθνικής! (vds)

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 23:24

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την 12αδα της Εθνικής ομάδας για τον αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία στην Λάρισα (Πέμπτη, 20:00), στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ιτούδη με τα γαλανόλευκα...

Η 12άδα της Εθνικής! (vds)

Η Ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) έκανε γνωστή την τελική 12αδα της Εθνικής ομάδας για τον αγώνα κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία την Πέμπτη (30/6, 20:00) στην Λάρισα για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ του 2023 που θα γίνει σε τρεις χώρες (Ιαπωνία, Ινδονησία και Φιλιππίνες).

Ο αγώνας με τους Βρετανούς έχει ιδιαίτερη σημασία αφού θα γίνει το επίσημο ντεμπούτο του νέου προπονητή, του Δημήτρη Ιτούδη.

Η αποστολή της Εθνικής: Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Νίκος Γκίκας, Λευτέρης Μποχωρίδης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μιχάλης Λούντζης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

* Εκτός έμειναν οι Κωστής Γόντικας, Νίκος Χουγκάζ και Γιάννης Κουζέλογλου. Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική βρίσκεται στην 1η θέση του Β ομίλου με απολογισμό 2 νίκες και 1 ήττα. Στην πρεμιέρα γνώρισε απρόσμενη ήττα από την Μεγάλη Βρετανία με σκορ 78-69 στο Νιουκάστλ αλλά στη συνέχεια νίκησε δύο φορές την Τουρκία, με σκορ 72-71 στην Αθήνα και με σκορ 76-67 στην Πόλη!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr