Μπάσκετ

Παναθηναικός: Ενδιαφέρον για τον Πετρούσεφ!

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 15:40

Ο Παναθηναικός θέλει τον Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Εφές Αναντολού από την Τουρκία. 

Παναθηναικός: Ενδιαφέρον για τον Πετρούσεφ!

Ο Παναθηναικός μπήκε δυνατά στην μάχη της μεταγραφικής ενίσχυσης, αφού κατάφερε μετά την επισημοποίηση της ανάλυψης του Ράντονιτς για την θέση του προπονητή. Οι ιθύνοντες της ομάδας άρχιζαν αυτόματα και την ενίσχυση για έμπειρους και εξαιρετικούς παίκτες, με τους πρώτους να έχουν ανακοινωθεί κιόλας και είναι ο Καλαιτζάκης, αλλά και ο Χένρι Πέρι.

Πλέον συνέχιζαν το κυνήγι για άλλους παίκτες, όπου θα δυναμώσουν κατά πολύ το ρόστερ του συλλόγου. Για αυτό το λόγο στράφηκαν στην πολύ καλή περίπτωση του Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνίσθηκε στην Εφες Αναντολού, με την οποία όμως δεν βρήκε και πολύ μεγάλο χώρο μέσα στο ρόστερ της. Έτσι αγωνίσθηκε σε 22 ματς, όπου πέτυχε 5.2 πόντους, 1.6 ριμπάουντ, αλλά και 61% δίποντα.

Ο συγκεκριμένος παίκτης όμως, έγινε πολύ γνωστός τη σεζόν 2020-21 στην Μέγκα Σοργκέμπετ. Με την οποία μάλιστα κέρδιζε και το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην Αδριατική λίγκα. Μάλιστα πριν ένα χρόνο είχε την μεγάλη στιγμή, να βρεθεί στο Ντραφτ 50 για το πρωτάθλημα στο NBA.

Έτσι εάν κλείσει ο συγκεκριμένος παίκτης στο τριφύλι, θα έχει ένα πολύ μεγάλο διαμάντι στα χέρια του ο Ράντονιτς, ο οποίος θα μπορέσει να του προσφέρει πολλές βοήθειες με τη δύναμη, αλλά και το σκορ που θα δώσει από κάτω την ρακέτα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.