Μπάσκετ

ΑΕΚ και Άρης πήραν άδεια για το πρωτάθλημα!

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 16:13

Ο Εσάκε επισιμοποιήσε και επίσημα ότι η ΚΑΕ Άρης και ΑΕΚ, θα πάρουν άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα στην Basket League. 

ΑΕΚ και Άρης πήραν άδεια για το πρωτάθλημα!

Πολλές ομάδες με το τέλος του πρωταθλήματος, είχαν πολλά και σοβαρά προβλήματα, αφού κινδύνεψαν να μην λάβουν την άδεια συμμετοχής, για την επόμενη Basket League.

Αυτές ήταν η ΚΑΕ Άρης, αλλά και η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές αντιδράσεις και από τους δύο συλλόγους. Έτσι η Λίγκα τους έδωσε μία μικρή προθεσμία να κάνουν τους διακανονισμούς με τους παίκτες όπου χρωστούσαν.

Αυτό επαληθεύτηκε στην πράξη, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της Εσάκε να δώσουν άδεια συμμετοχής σε αυτές τις δύο ομάδες. Ενώ αυτή που δεν πήρε ήταν η ομάδα της Λάρισας, καθώς δεν κατάφερε να τακτοποιήσει τις όποιες οφειλές που είχε, για αυτό το λόγο κινδυνεύει με άμεσο υποβιβασμό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.