Μπάσκετ

NBA: Ζήτησε ανταλλαγή ο Ντουράντ [vid]

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 22:35

Ο σούπερ σταρ των Μπρούκλιν θέλει να αποχωρήσει από τους Νετς και είναι σε επαφές με την ομάδα.

NBA: Ζήτησε ανταλλαγή ο Ντουράντ [vid]

Απομένουν λίγες ημέρες για να ξεκινήσει η περίοδος «free agency» στο NBA. Αλλά ξαφνικά, εδώ και λίγες ώρες, όλο το πρωτάθλημα είναι στα… κάγκελα. Ο Κέβιν Ντουράντ «άναψε φωτιές». Διότι όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, ο σούπερ σταρ του Μπρούκλιν ζήτησε ανταλλαγή.

Σε ανοικτή… γραμμή με τους Νετς

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από τη στιγμή που ο Ντουράντ εγγυόταν πώς δεν θα ζητήσει ανταλλαγή από το Μπρούκλιν. Ωστόσο, ο ίδιος τα γύρισε. Και πήρε μια απόφαση που αλλάζει τα δεδομένα στο NBA! Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, ο πρώην πρωταθλητής με το Γκόλντεν Στέιτ και MVP των τελικών με την ομάδα της Καλιφόρνια, θέλει να αποχωρήσει από τους Νετς.

Κι όλα αυτά ενώ έχει συμβόλαιο με το Μπρούκλιν ως το 2026. Στο διάστημα αυτό, θα έχει να λάβει από τους Νετς περισσότερα από 192 εκατομμύρια δολάρια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πώς είναι σε συζητήσεις και επαφές με τον τζένεραλ μάνατζερ του Μπρούκλιν, τον Σον Μαρκς, για να βρεθεί η ομάδα που θα μπει στη συμφωνία για να προχωρήσει η ανταλλαγή!

Χαμός στο NBA με την είδηση

Τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ έχουν πάρει… φωτιά. Αν και δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ώρες από την είδηση αυτή, ήδη υπάρχουν σενάρια για τις ομάδες που μπορεί να αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του KD. Τα φαβορί σε πρώτο χρόνο είναι οι Φοίνιξ Σανς και οι Μαϊάμι Χιτ. Ήδη κυκλοφορούν φωτογραφίες στο διαδίκτυο που τον δείχνουν με τη φανέλα υποψήφιων ομάδων. Οι Μπρούκλιν Νετς, από την πλευρά τους, καλούνται να βρουν ομάδες για να γίνει αυτό το trade, καθώς πρέπει να μπουν και τα κατάλληλα πρόσωπα-παίκτες σε μια πιθανή συμφωνία, για να προχωρήσει αυτή η ανταλλαγή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr