Μπάσκετ

Η Βιλερμπάν πήρε Ντε Κολό, Ζαν Σαρλ και πάει για Λοβέρν [vid]

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 23:32

Έντονη κινητικότητα στην πρωταθλήτρια Γαλλίας που δυναμώνει πολύ ενόψει της νέας σεζόν.

Η Βιλερμπάν πήρε Ντε Κολό, Ζαν Σαρλ και πάει για Λοβέρν [vid]

Δυναμικό μπάσιμο της Βιλερμπάν στο μεταγραφικό παζάρι. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας έκλεισε τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τον Λιβιό Ζαν Σαρλ. Επιπλέον, έκανε κίνηση ματ. Διότι προχώρησε στην απόκτηση του Νάντο Ντε Κολό. Δυνατές κινήσεις με Γάλλους παίκτες για την ομάδα του Τόνι Πάρκερ. Όμως, όπως όλα δείχνουν δεν σταματά εδώ.

Τρίτη μεταγραφή στα σκαριά

Δύο έμπειροι παίκτες όπως ο Ντε Κολό και ο Ζαν Σαρλ στην ASVEL. Μέσα σε λίγες ώρες κάλυψαν μια θέση στην περιφέρεια και μία ακόμα στη ρακέτα. Αλλά η Βιλερμπάν δεν σταματά εδώ. Έχει στα… σκαριά μια ακόμα κίνηση. Ένας ακόμα έμπειρος Γάλλος παίκτης είναι προ των πυλών του «Αστρομπάλ». Ο λόγος για τον Τζόφρεϊ Λοβέρν. Ο έμπειρος σέντερ ετοιμάζεται να επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Επαναπατρισμός μετά τη Λιθουανία

Σύμφωνα με το «bebasket.fr», λοιπόν, οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τζόφρεϊ Λοβέρν! Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ έμεινε ελεύθερος από τη Ζαλγκίρις, στην οποία αγωνιζόταν από το 2020. Αξίζει να σημειωθεί πώς αν ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, τότε ο Λοβέρν θα γυρίσει στην πατρίδα του μετά από μια δεκαετία. Διότι η τελευταία του παρουσία στο γαλλικό πρωτάθλημα ήταν το 2012 με την Σαλόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr