Μπάσκετ

Μπαρτσελόνα: Βέσελι και επισήμως!

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 13:49

Ένα από τα πιο «ηχηρά» deals της μεταγραφικής περιόδου της Euroleague πραγματοποίησαν οι Καταλανοί που ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιαν Βέσελι.

Μπαρτσελόνα: Βέσελι και επισήμως!

Στην Βαρκελώνη θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Γιαν Βέσελι. Ο Τσέχος σέντερ αποχώρησε μετά από εννέα χρόνια από τη Φενέρμπαχτσε, κατακτώντας μάλιστα και το πρωτάθλημα Τουρκίας φέτος και ήταν μάλιστα και ο MVP των τελικών με την Αναντολού Εφές, με μέσο όρο 1,2 πόντους, 6,5 ριμπάουντ και 23 στο σύστημα αξιολόγησης. Ο Βέσελι κατέκτησε την Euroleague το 2017, ενώ την σεζόν 2018-19 ήταν ο MVP της διοργάνωσης . Στην τελευταία σεζόν, αγωνίστηκε σε 22 ματς με μέσο όρο 13,6 πόντους και 6,1 ριμπάουντ. Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, ο 32χρονος Τσέχος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα λαμβάνει 1.8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr