Μπάσκετ

Μιλγουόκι Μπακς: Ο Παπαγιάννης στα πλάνα τους [vid]

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 20:19

Ρεπορτάζ «φωτιά» από τις ΗΠΑ βάζει την ομάδα του Greek Freak στο «κόλπο» για τον Έλληνα σέντρα του Παναθηναϊκού.

Μιλγουόκι Μπακς: Ο Παπαγιάννης στα πλάνα τους [vid]

Το όνομα του Γιώργου Παπαγιάννη φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των Μιλγουόκι Μπακς. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θέλει να κάνει μια επανεκκίνηση ενόψει της νέας σεζόν, με στόχο να επιστρέψει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Μετά την κατάκτηση του τίτλου το 2021.

Τα βλέμματα στον Παπαγιάννη

Ο Έλληνας σέντερ έκανε εξαιρετική σεζόν με τους «πράσινους», ειδικά στην Ευρωλίγκα. Κόντρα στους κορυφαίους σέντερ στην Ευρώπη, ο Έλληνας σέντερ ήταν άκρως ανταγωνιστικός. Με πολλά ματς όπου ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του. Γεγονός που έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες. Μια εξ αυτών είναι και οι Μιλγουόκι Μπακς. Οι πρωταθλητές του NBA το 2021 και η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι οποίοι έχουν πάντα την προσοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και γενικότερα σε Έλληνες παίκτες. Ο νέος που μπήκε στο στόχαστρό τους είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης. Μια περίπτωση που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, για πολλούς λόγους.

Δεν αποτελεί θέμα το buy-out!

Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς πώς ο Παπαγιάννης έχει περάσει παλαιότερα από το NBA. Μετά την εξαιρετική του, φετινή σεζόν θα ήθελε να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Πόσω δε μάλλον μέσα από μια ομάδα που θα έβρισκε ιδανικό περιβάλλον. Εξάλλου, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο υπήρξαν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό. Βέβαια, με τον Greek Freak γνωρίζονται μέσω της εθνικής ομάδας.

Το Μιλγουόκι φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα ψηλό. Η πορεία του Παπαγιάννη τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, δικαίως έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ακόμα και ομάδων στο NBA. Ο διεθνής σέντερ έχει στο συμβόλαιό του buy-out. Αν ωστόσο οι Μπακς αποφασίσουν να κάνουν την κίνηση για να τον αποκτήσουν, το ποσό αυτό δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr