Μπάσκετ

Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο ο Πίτερς

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 22:33

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε συζητήσεις με τον Αμερικανό για την ενίσχυσή τους στη θέση «4», ενόψει της νέας σεζόν.

Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο ο Πίτερς

Μετά από μερικές ημέρες που όλα ήταν ήσυχα στο… Λιμάνι, ξαφνικά υπάρχει έντονη κινητικότητα σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά. Διότι το βράδυ της Παρασκευής κυκλοφόρησε έντονα όχι μόνο το ενδιαφέρον, αλλά και οι επαφές. Ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με τον Άλεκ Πίτερς για τη θέση «4».

Παίκτης για το «4»-«5»

Έντονη κινητικότητα υπάρχει στα μεταγραφικά των «ερυθρολεύκων». Οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι σε συζητήσει με τον Άλεκ Πίτερς. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ που αποχώρησε από την Μπασκόνια είναι μια περίπτωση που εξετάζουν σοβαρά στο Λιμάνι για να ενισχυθούν μέσα στη ρακέτα. Ο 27χρονος παίκτης, ύψους 2,06μ. είναι μια περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες και την εξετάζουν σοβαρά. Διότι ταιριάζει αρκετά στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Κίνηση για Πίτερς

Καταρχάς είναι παίκτης με εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Έχει αγωνιστεί σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές και Μπασκόνια. Στη χώρα των Βάσκων ήταν την τελευταία διετία. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε καλό σημείο. Μάλιστα, είναι αρκετά πιθανό να τελειώσει η υπόθεση αυτή, θετικά, ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες.

Στα πλεονεκτήματα του Πίτερς είναι το γεγονός πώς πρόκειται για ψηλά με σουτ από μακρινή απόσταση και μάλιστα, με καλά ποσοστά. Τη σεζόν 2021/22 είχε στην Ευρωλίγκα 39% στο τρίποντο! Όσον αφορά στο δίποντο, εκεί μέτρησε 63,8%. Την τελευταία σεζόν είχε 9.8 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.