Μπάσκετ

Φενέρμπαχτσε: Σε επαφές με τον Μπιέλιτσα [vid]

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 23:00

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας είναι πολύ κοντά στον 34χρονο Σέρβο φόργουορντ/σέντερ που πήρε το πρωτάθλημα στο NBA με τους Γουόριορς.

Φενέρμπαχτσε: Σε επαφές με τον Μπιέλιτσα [vid]

Σε καταρχάς συμφωνία με τον Νεμάνια Μπιέλιτσα έχει έρθει η πρωταθλήτρια της γειτονικής χώρας, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Τουρκία. Ο Μπιέλιστα κατέκτησε το πρωτάθλημα στο NBA με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και πλέον δεν έχει κάτι άλλο να πετύχει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αυτό τον ώθησε να σκεφτεί σοβαρά την επιστροφή στην Ευρώπη. Με την Φενέρμπαχτσε να αποτελεί το πιθανότερο προορισμό του.

Συμφωνία με τον Μπιέλιτσα

Όπως μεταδίδουν στην Τουρκία, η Φενέρμπαχτσε φέρεται πώς κατάφερε να πείσει τον Νεμάνια Μπιέλιτσα να δεχθεί την πρότασή της. Αυτή αφορά συμβόλαιο δύο ετών. Σημειώνεται πώς ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει προφορική συμφωνία. Μετά από επτά χρόνια που ήταν στο NBA, όπου αρχικά φόρεσε εκεί τη φανέλα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, γυρίζει στην Ευρώπη. Βέβαια ακολούθησαν οι Σακραμέντο Κινγκς, οι Μαϊάμι Χιτ και τελευταία οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Με τους «πολεμιστές» κατέκτησε και το πρωτάθλημα της σεζόν 2021/22, στους τελικούς κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, με σκορ 4-2.

Στο πλάνο του Ιτούδη

Η συμφωνία με τον Έλληνα προπονητή ώθησε τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε να ψάξει για δυνατές κινήσεις για την ενίσχυσή της. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η κίνηση για τον Νεμάνια Μπιέλιτσα. Έναν παίκτη που ξέρει καλά το τουρκικό πρωτάθλημα αλλά και τη Φενέρ. Συνεπώς δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής. Επιπλέον, ο 34χρονος Σέρβος εκτός από τις ικανότητές του, θα έχει και το κομμάτι της εμπειρίας από το NBA να αντιπαρατάξει.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr