Μπάσκετ

Ο Γκομπέρ από τη Γιούτα στη Μινεσότα [vid]

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 23:50

Ο Γάλλος σέντερ αλλάζει ομάδα στο NBA και θα γίνει μέλος των Τίμπεργουλβς, δημιουργώντας ένα πολύ ισχυρό δίδυμο ψηλών με τον Τάουνς.

Ο Γκομπέρ από τη Γιούτα στη Μινεσότα [vid]

Πολύ δυναμικά μπήκε η Μινεσότα στην περίοδο των trades στο NBA. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, από τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, οι Τίμπεργουλβς συμμετείχαν σε μια μεγάλη ανταλλαγή με τη Γιούτα που αφορά έξι παίκτες και τέσσερα draft picks πρώτου γύρου για τα καλοκαίρι του 2023, του 2025, του 2027 και του 2029!

Front line πρώτης γραμμής

Η Γιούτα έδωσε στη Μινεσότα τον Ρούντι Γκομπέρ. Αντίστροφη πορεία, από τους Τίμπεργουλβς στη Τζαζ θα ακολουθήσουν οι Πάτρικ Μπέβερλι, Μαλίκ Μπίσλι, Τζάρεντ Βάντερμπιλντ, Λεάντρο Μπολμάρο και Γουόκερ Κέσλερ (φετινό draft pick). Επιπλέον, σε αυτό το deal η Τζαζ έδωσε στους Τίμπεργουλβς τέσσερα μελλοντικά Picks. Αυτά αφορούν τις χρονιές 2023, 2025, 2027 και 2029!

Εξαιρετική περίπτωση

Με τον 30χρονο Γάλλο σέντερ να έρχεται στην ίδιο ομάδα με τον Καρλ Άντονι Τάουνς. Δημιουργώντας ένα δίδυμο ψηλών που μπορεί να κάνει θραύση! Ο Ρούντι Γκομπέρ μετρά στην καριέρα του στο NBA 12.4 πόντους, 11.7 ριμπάουντ και 2.2 κοψίματα κατά μέσο όρο, σε περισσότερα από 600 ματς που έχει στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr