Μπάσκετ

Ο Βεζένκοφ μιλάει με τους Κινγκς [vid]

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 19:42

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού άγησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να μιλήσει με το Σακραμέντο.

Ο Βεζένκοφ μιλάει με τους Κινγκς [vid]

Νέα δεδομένα στο θέμα του Σάσα Βεζένκοφ και του ενδεχομένου να «μετακομίζει» στο NBA για λογαριασμό του Σακραμέντο. Σε συνέντευξη που έδωσε σε ιταλικό ΜΜΕ, ο παίκτης του Ολυμπιακού άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το μέλλον τους και τους Κινγκς. Διότι, όπως ανέφερε, η ομάδα της Καλιφόρνιας είναι σε ανοικτή… γραμμή μαζί. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας που έχει τα δικαιώματά του για το NBA!

Πρόσκληση από το Σακραμέντο

Σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα, οι Κινγκς εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρουν τον Βεζένκοφ στο ΝΒΑ. Θυμίζουμε πώς στο συμβόλαιο του 26χρονου φόργουορντ υπάρχει buy-out 700.000 δολαρίων για να αφήσει την Ευρώπη και να πάει στις ΗΠΑ, σε μια ομάδα του καλύτερου πρωταθλήματος στον πλανήτη. Οι Κινγκς που απέκτησαν προ λίγο ημερών τα δικαιώματά του, του έστειλαν πρόσκληση να πάει στην Αμερική. Στο Λας Βέγκας όπου θα γίνει, όπως κάθε χρόνο, το Summer League. Ένα ταξίδι που δεν θα γίνει για να δοκιμαστεί από το Σακραμέντο. Αλλά ένα ταξίδι για να μιλήσει με τους Κινγκς, να συζητήσει το σενάριο της «μετακόμισης» στο NBA.

«Με παρακολουθούν και θέλουν να με δουν»

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, τόνισε στην ιταλική ιστοσελίδα «basketnews.lt»: «Ήξερα ότι οι Κινγκς ενδιαφέρονταν για μένα, καθώς με παρακολουθούσαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Αλλά, πλέον είμαι χαρούμενος που τα δικαιώματά μου είναι σε μία ομάδα που ενδιαφέρεται για μένα. Οι Κινγκς με παρακολουθούν και θέλουν να με δουν. Το πιο σημαντικό για μένα, για την ομάδα που έχει τα δικαιώματά μου, είναι ότι ενδιαφέρεται για μένα, γεγονός που μου δίνει ευκαιρίες».

Με τον Βεζένκοφ να συμπληρώνει: «Αλλά, δεν μου αρέσει να ονειροπολώ. Θα ήθελα να απαντήσω όταν κάτι συμβεί, αλλά είμαι ρεαλιστής. Θα το σκεφτώ όταν θα γίνει πραγματικότητα. Είμαστε σε επικοινωνία. Δεν ξέρω εάν θα προχωρήσει η περίπτωση. Εάν φτάσουμε σε κάποια συμφωνία, τότε θα μπορώ να πω περισσότερα. Τώρα, σκέφτομαι μόνο την εθνική Βουλγαρίας, τον Ολυμπιακό και ό,τι άλλο συμβαίνει στη ζωή μου».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.