Μπάσκετ

ΑΕΚ: Τα ηνία στον Ηλία Καντζούρη [vid]

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 20:35

Η Ένωση συμφώνησε με τον πρώην προπονητή του Κολοσσό Ρόδου, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

ΑΕΚ: Τα ηνία στον Ηλία Καντζούρη [vid]

Οι «κιτρινόμαυροι» κατέληξαν σε ό,τι αφορά τον νέο τους προπονητής. Αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην του Κολοσσού Ρόδου. Με την ΑΕΚ να δίνει τα χέρια στον Ηλία Καντζούρη.

Ο «διάδοχος» του Σεγκούρα

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε βρήκε την ΑΕΚ με τον Κούρο Σεγκούρα στον πάγκο. Ο Ισπανός προπονητής είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα και να κοουτσάρει την Ένωση στο Basketball Champions League. Αλλά αυτό δεν θα γίνει, τελικά, πραγματικότητα για τον Ίβηρα τεχνικό. Διότι το πλάνο της διοίκησης της ΑΕΚ ήταν να πορευτεί με Έλληνα προπονητή. Αυτός είναι τελικά ο Ηλίας Καντζούρης.

Έδωσε τα χέρια με την ΑΕΚ

Ο Έλληνας προπονητής συμφώνησε μετά τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις που είχε με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, τον Μάκη Αγγελόπουλο. Η δουλειά και η πορεία του με την ομάδα της Ρόδου, δεν πέρασε απαρατήρητη. Αντίθετα, αύξησε τις μετοχές του. Με αποτέλεσμα να αποτελέσει στόχο αρκετών ομάδων. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν εκείνοι που κέρδισαν αυτή την «άτυπη… μάχη». Στις διαπραγματεύσεις του Ηλία Καντζούρη με τον Μάκη Αγγελόπουλο είχε αίσια έκβαση για τις δύο πλευρές. Με τον Έλληνα προπονητή να αποτελεί τον διάδοχο του Κούρο Σεγκούρα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπάσκετ, με live στατιστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.