Μπάσκετ

NBA: Ο Γκόραν Ντράγκιτς στους Σικάγο Μπουλς [vid]

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 22:58

Οι «ταύροι» θα γίνουν η 6η ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στην οποία θα αγωνιστεί ο Σλοβένος γκαρντ.

NBA: Ο Γκόραν Ντράγκιτς στους Σικάγο Μπουλς [vid]

Νέα ομάδα για τον 36χρονο Σλοβένο γκαρντ στο NBA. Την περασμένη σεζόν ο Ντράγκιτς αγωνίστηκε με το Τορόντο και το Μπρούκλιν. Τη νέα σεζόν θα παραμείνει ξανά στην Ανατολή, ωστόσο θα αλλάξει πολιτεία. Θα πάει στο Ιλινόις για να φορέσει τη φανέλα του Σικάγο.

Deal με τους Μπουλς

Το Σικάγο συμφώνησε με τον Γκόραν Ντράγκιτς. Ο έμπειρος Σλοβένος γκαρντ για μια ακόμα χρονιά θα είναι σε ομάδα της Ανατολής καθώς έχει περάσει και από τους Μαϊάμι Χιτ. Επίσης, έχει αγωνιστεί σε Φοίνιξ Σανς και Χιούστον Ρόκετς. Την περασμένη σεζόν οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να βοηθήσει τις ομάδες που ήταν. Μόλις 17 ματς σε κανονική περίοδο με Τορόντο Ράπτορς και Μπρούκλιν Νετς. Ακολούθησαν και 4 ματς στα Play Off με το Μπρούκλιν. Εκεί ο Σλοβένος είχε 10.5 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 19.8 λεπτά (μ.ο.)

Τί θα δώσει στο Σικάγο

Η εμπειρία του είναι το… άλφα και το ωμέγα που μπορεί να προσφέρει στους Μπουλς. Επιπλέον την ποιότητα για μια ομάδα που θέλει να ξαναβρεί σταθερότητα. Το 2020 έφτασε με το Μαϊάμι στους τελικούς του NBA, αλλά ένας τραυματισμός στο χέρι του επέτρεψε να αγωνιστεί μόλις σε δύο από τα έξι ματς της σειράς. Ο Ντράγκιτς είχε ψηφιστεί ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης του ΝΒΑ το 2014. Επιπλέον, το 2018 αγωνίστηκε και στο All Star Game.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr