Μπάσκετ

Έπεσαν τα φώτα στη Σερβία [vid]

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 23:48

Μόλις 2'06'' κράτησε το ματς των Σέρβων με το Βέλγιο πριν αναβληθεί λόγω προβλήματος με το ρεύμα.

Έπεσαν τα φώτα στη Σερβία [vid]

Το ματς ανάμεσα στη Σερβία και το Βέλγιο, στην πόλη Νις, δεν τελείωσε ποτέ. Πιο σωστά, είχε διάρκεια μόλις 2'06''! Διότι στο «Sports Centre Cair» υπήρξε πρόβλημα με τα φώτα. Όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά στην περιοχή. Ένα τεχνικό πρόβλημα που είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του ματς.

Οι προπονητές, οι παίκτες και τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων έκαναν υπομονή για αρκετή ώρα. Περίμεναν μήπως και αποκατασταθεί το πρόβλημα σε εύλογο, χρονικό διάστημα, για να ξεκινήσει ξανά. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν εφικτό. Με αποτέλεσμα μετά από μιάμιση ώρα να παρθεί η οριστική απόφαση για την αναβολή του ματς.

Παράταση στην... αγωνία

Το θέμα είναι πώς το αποτέλεσμα της αναμέτρησης αυτής αφορά και την Ελλάδα. Διότι οι τρεις ομάδες που θα περάσουν από τον όμιλο (σ.σ.: Λετονία, Σερβία και Βέλγιο) θα τοποθετηθούν στη δεύτερη φάση των «παραθύρων» μαζί με Ελλάδα, Τουρκία και Μεγάλη Βρετανία. Το αποτέλεσμα καθορίζει την κατάταξη στο γκρουπ, αλλά και τη σειρά των αγώνων στη δεύτερη φάση των προκριματικών για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr