Μπάσκετ

Ο Πάμπλο Λάσο θα είναι παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης!

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 16:16

Ο Πάμπλο Λάσο είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από έντεκα χρόνια παρουσίας στο Ισπανικό σύλλογο. 

Ο Πάμπλο Λάσο θα είναι παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Πάμπλο Λάσο είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στο Ευρωπαικό μπάσκετ, θα αφήσει από ότι όλα φαίνονται το πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από έντεκα χρόνια παρουσίας στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, κατέκτησε τα πάντα με τον Ισπανικό σύλλογο, όπως δύο κύπελλα Euroleague, τρία πρωταθλήματα Ισπανίας, πέντε Κύπελλα Ισπανίας, ενώ και τρία Supercup.

Ο Ισπανός προπονητής, μάλιστα ψηφίστικε τρεις φορές ως ο καλύτερος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Έτσι μετά από αυτά τα τεράστια επιτεύγματα που πέτυχε και πριν τους τελικούς που υπέστη έμφραγμα και σόκαρε τους πάντες, θα είναι και επίσημα παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ενώ για τον αντικαταστάτη του, θα είναι ο Τσους Ματέος. Ο οποίος καθοδήγησε το σύλλογο στους τελικούς στο πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να κατακτήσει το τρόπαιο και να ολοκληρώσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του συλλόγου στις εγχώριες, αλλά και τις Ευρωπαικές διοργανώσεις.

Οι ιθύνοντες θα πάνε στην λύση του Τσους Ματέος, καθώς τον εμπιστεύονται, αλλά και πιστεύουν πως θα αναλάβει επάξια το πόστο του πρώτου προπονητή στους Μαδριλένους και με την πολύ σκληρή δουλειά θα τους στείλει πάλι σε νέες πολλές επιτυχίες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr