Μπάσκετ

Ο Τσούς Ματέο θα είναι ο νέος προπονητής στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 16:01

Ο Τσους Ματέο θα είναι και επίσημα ο διάδοχος του Πάμπλο Λάσο, στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ο Τσούς Ματέο θα είναι ο νέος προπονητής στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και μία δεκαετία είναι η καλύτερη όλων στο Ευρωπαικό μπάσκετ, με αποτέλεσμα να έχει πάρει τα πάντα με μπροστάρη τον Πάμπλο Λάσο. Καθώς ο Ισπανός κόουτς άφησε για τα καλά το στίγμα του στο σύλλογο.

Έτσι μετά από το 2014, όπου έκατσε στον πάγκο της ομάδας. Τελείωσε και επίσημα από την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, με από απόφαση της διοίκησης.

Για αυτό το λόγο οι άνθρωποι του συλλόγου, μετά από αυτή την δύσκολη απόφαση όπου έπρεπε να πάρουν. Είναι αποφασισμένοι να βρουν τον επόμενο, όπου θα οδηγήσει τους Μαδριλένους και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών.

Ωστόσο αποφάσισαν να δώσουν την ευκαιρία στον Τσους Ματέο, τον βοηθό του Πάμπλο Λάσο, να αναλάβει χρέη προπονητή στην ομάδα. Με αυτή την επιλογή, έδειξαν ότι τον εμπιστεύονται και τον πιστεύουν πολύ, ότι με την πολύ σκληρή δουλειά, θα οδηγήσει από την νέα σεζόν σε νέες επιτυχίες την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, από το 2014 ήταν βοηθός του Πάμπλο Λάσο, με αποτέλεσμα να μάθει πολλά και χρήσιμα πράγματα δίπλα του. Ενώ την περσινή σεζόν μετά το έμφραγμα που έπαθε ο Λάσο, έπρεπε να αναλάβει ως πρώτος προπονητής την ομάδα και κατάφερε να κατακτήσει τον πρωτάθλημα στην Ισπανία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr