Μπάσκετ

O Παναθηναικός ανανεώνει για άλλο ένα χρόνο τον Μποχωρίδη!

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 16:49

Ο Παναθηναικός είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μποχωρίδη, για άλλο ένα χρόνο. Και συγκεκριμένα μέχρι το Καλοκαίρι του 2023. 

O Παναθηναικός ανανεώνει για άλλο ένα χρόνο τον Μποχωρίδη!

Ο Παναθηναικός εδώ και λίγες μέρες, με την πρόσληψη του καινούργιου προπονητή του Ράντονιτς. Ξεκίνησε την προεργασία με τις μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και τις ανανεώσεις με τους παίκτες όπου έκαναν τη μεγάλη διαφορά την περσινή σεζόν.

Έτσι ένας από τους παίκτες, όπου ξεχώρισαν την περσινή σεζόν, ήταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν η μεγάλη αποκάλυψη του συλλόγου, αφού βοήθησε πολύ και πραγματοποίησε μεγάλες εμφανίσεις σε συλλογικό, αλλά και Ευρωπαικό επίπεδο.

Για αυτό το λόγο οι άνθρωποι του συλλόγου, αποφάσισαν να αρχίζουν τις διαδικασίες για την ανανέωση του Έλληνα παίκτη για άλλο ένα χρόνο.

Ενώ την φετινή σεζόν στην Basket League, συγκέντρωσε 4.8 πόντους και 1.5 ασίστ σε 30 παιχνίδια. Ενώ στη διοργάνωση της Euroleague είχε 2.1 πόντους και 2.3 ασίστ σε 19 συμμετοχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπάσκετ, με live στατιστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.