Μπάσκετ

Η Ρεάλ κράτησε για άλλο ένα χρόνο το Σέρχιο Γιουλ!

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 17:42

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε τον μεγάλο ηγέτη Σέρχιο Γιουλ, για άλλο ένα χρόνο. Και συγκεκριμένα μέχρι το Καλοκαίρι του 2023. 

Η Ρεάλ κράτησε για άλλο ένα χρόνο το Σέρχιο Γιουλ!

Η μπασκετική Ρεάλ Μαδρίτης δεν αφήνει να πάει πουθενά ο Σέρχιο Γιουλ, καθώς του ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι και το Καλοκαίρι του 2023.

Είναι ένας μεγάλος και απίστευτος ηγέτης, αφού στους Μαδριλένους βρίσκεται εδώ και μία 15ετία. Και πιο συγκεκριμένα από τη σεζόν 2007. Κατάφερε και πήρε τα πάντα με την Ρεάλ Μαδρίτης, όπως 7 πρωταθλήματα Ισπανίας, 6 Κύπελλα, 2 Euroleague, αλλά και ένα διηπηριτικό Κύπελλο. Ενώ μάλιστα αγαπήθηκε πολύ από τους οπαδούς του συλλόγου.

Έτσι οι άνθρωποι των Μερένγκες, για να ανταμείψουν τα όσα πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια. Ανανέωσαν για άλλο ένα χρόνο το συμβόλαιο του. Αφού πιστεύουν ότι μπορεί ακόμη να προσφέρει πολλά στο σύλλογο, με αποτέλεσμα να πανηγυρίζει ακόμα περισσότερα τρόπαια.

Ο Ισπανός πολύτιμος γκαρντ, την περσινή σεζόν κατάφερε και συγκέντρωσε 8.5 πόντους, 7.1 ασίστ, αλλά και 1.6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr