Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Τάσεις φυγής από Νέντοβιτς!

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 13:37

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ερυθρό Αστέρα σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα και τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις.

 

Παναθηναϊκός: Τάσεις φυγής από Νέντοβιτς!

Σύμφωνα με την Mozzar Sport, ο Σέρβος γκαρντ επιστρέφει στην πρώην ομάδα του καθώς μπορεί να μείνει ελεύθερος με χρήση ειδικού όρου στο συμβόλαιο του. Τις διαπραγματεύσεις επιβεβαίωσε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM. «Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε δυσαρεστημένο παίκτη, ούτε να πάμε στο επόμενο βήμα, να κάνουμε ένα τριετές συμβόλαιο μαζί του από εδώ και πέρα, με περισσότερα από τρία εκατομμύρια, όπως φαίνεται να του δίνει ο Αστέρας»τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Με 300 χιλιάδες ευρώ μπορεί να μείνει ελεύθερος. Αν αυτή είναι η επιλογή του, ο Παναθηναϊκός δεν θα μείνει σε μία τέτοια συζήτηση, θα κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα. Θα κοιτάξουμε τον προγραμματισμό μας με μία νέα συνθήκη».

Όπως αναφέρουν οι «πράσινοι», ο Νέντοβιτς είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο και με αυτόματη ανανέωση αν πραγματοποιούσε 28 συμμετοχές σε 32 ματς στην Euroleague. Ο Σέρβος εν τέλει αγωνίστηκε σε 26 ματς λόγω και της αποβολής των ρωσικών ομάδων και παρότι η ΚΑΕ εκτιμά πως έχει πετύχει το ίδιο ποσοστό συμμετοχών, δεν θα επιδιώξει να λύσει τις διαφορές σε δικαστικό επίπεδο και να αναζητήσει πλέον νέες επιλογές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr