Μπάσκετ

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε τον Νεμάνια Νέντοβιτς!

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 17:58

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε και επίσημα τον Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν για δύο χρόνια στον Παναθηναικό. 

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε τον Νεμάνια Νέντοβιτς!

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έβαλε τίτλους τέλος με τον Παναθηναικό, αφού μετά από δύο πετυχημένες σεζόν, ολοκλήρωσε την παρουσία του στους Πράσινους. Έτσι μετά από λίγες μέρες επέστρεψε πίσω στη Σερβία, αφού και επισήμως θα αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο συγκεκριμένος αθλητής, επέστρεψε στη Σέρβικη ομάδα, μετά από 10 ολόκληρα χρόνια. Έτσι η προσθήκη του, θα φέρει μεγάλη ποιότητα στο σύλλογο, αλλά και θα βοηθήσει πολύ ώστε ο σύλλογος να επανέλθει πάλι στην οκτάδα της Euroleague.

Με τη φανέλα του Τριφυλιού, πέτυχε σπουδαία πράγματα, με σημαντικότερο επίτευγμα τη σεζόν 2021 με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.