Μπάσκετ

Φοίνιξ Σανς: Ο Μπούκερ υπέγραψε συμβόλαιο 224 εκ. δολαρίων [vid]

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 19:46

Ο 25χρονος γκαρντ υπέγραψε max συμβόλαιο ως το 2026 με την ομάδα της Αριζόνα.

Φοίνιξ Σανς: Ο Μπούκερ υπέγραψε συμβόλαιο 224 εκ. δολαρίων [vid]

Μια πολύ σημαντική είδηση έγινε γνωστή από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ένα από τα κορυφαία γκαρντ στο NBA και εξαιρετικός σκόρερ στο πρωτάθλημα συνεχίζει στην ομάδα του. Ο λόγος για τον Ντέβιν Μπούκερ και τους Φοίνιξ Σανς.

Υπέγραψε max συμβόλαιο

Ο 25χρονος παίκτης έβαλε την υπογραφή του, σε συμβόλαιο αξίας 224 εκατομμυρίων δολαρίων. Υπέγραψε δηλαδή max συμβόλαιο με τους Φοίνιξ Σανς. Η ομάδα της Αριζόνα «έδεσε» τον Μπούκερ για άλλα τέσσερα χρόνια, ως το 2026. Μια πολύ σημαντική εξέλιξη, διότι το Φοίνιξ είναι από τις ομάδες που έχουν μεγάλους στόχους και ο βασικότερος είναι να κατακτήσουν το πρωτάθλημα τα προσεχή χρόνια. Εξάλλου, πέρσι (σ.σ.: 2021) είχαν αγωνιστεί στους τελικούς με αντίπαλο τους Μιλγουόκι Μπακς. Ωστόσο, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει ηγετική παρουσία, τα «Ελάφια» είχαν φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Σημαντική ανανέωση

Ξεκάθαρη η κίνηση που έκαναν οι Σανς δείχνει πώς ο Μπούκερ αποτελεί το βασικό «πυλώνα» της ομάδας της Αριζόνα. Πάνω σε αυτό έχει στηθεί το πλάνο με στόχο την κορυφή. Αυτό ώθησε το Φοίνιξ να του προσφέρει το max συμβόλαιο των 224 εκατομμυρίων δολαρίων. Επιπλέον, ο Μπούκερ έχει τονίσει πολλάκις πώς έχει ως είδωλό του, τον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ. Και κάνει όνειρα να ζήσει στο μέλλον ανάλογες στιγμές και επιτυχίες με αυτές που πέτυχε ο αείμνηστος σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr