Μπάσκετ

Χιτσκοκικό φινάλε στο Ουκρανία - Ισπανία [vid]

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 22:20

Ο Σάιθ με κόψιμο σε «νεκρό» χρόνο ήταν αυτός που κράτησε τη νίκη της «φούρια ρόχα» κόντρα στους Ουκρανούς με 77-76.

Χιτσκοκικό φινάλε στο Ουκρανία - Ισπανία [vid]

Με συναρπαστικό τρόπο έληξε το εξ αναβολής ματς για τα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, ανάμεσα στην Ουκρανία και την Ισπανία που έγινε στη Ρίγα. Με τη μεγάλη φάση να γίνεται ένα δευτερόλεπτο πριν το φινάλε. Ο Μπομπρόφ προσπάθησε να τελειώσει τη φάση κάτω από τη ρακέτα, ωστόσο ο Σάιθ τον έκοψε και διατήρησε το 77-76.

Με το ματς αυτό ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις για τον 7ο όμιλο. Η Ισπανία ολοκλήρωσε την πρώτη φάση των προκριματικών με ρεκόρ πέντε νίκες-μία ήττα. Από την άλλη πλευρά, η Ουκρανία έμεινε στο 3-3. Ο Μιχάιλιουκ ήταν πρώτος σκόρερ για την Ουκρανία με 15 πόντους, ενώ ο Πουστοβόι τον ακολούθησε με 13 πόντους, αντίστοιχα.

Όσον αφορά στην Ισπανία, ο Χάιμε Φερνάντεθ ξεχώρισε με 14 πόντους, ενώ οι Λόπεθ-Αροστέγκι και Σεμπαστιάν Σάιθ με 11 και 10 πόντους, αντίστοιχα, ήταν αυτοί που ηγήθηκαν το επιθετικό παιχνίδι της «φούρια ρόχα». Ο Κολόμ ολοκλήρωσε το ματς με 8 πόντους, 4 ασίστ και 2 ριμπάουντ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr