Μπάσκετ

Ολυμπιακός: Έδωσε τα χέρια με τον Κάνααν [vid]

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 22:50

Ο Αμερικανός γκαρντ που πέρσι αγωνίστηκε σε Ούνιξ και Γαλατασαράι είναι ο αντικαταστάτης του Ντόρσεϊ.

Ολυμπιακός: Έδωσε τα χέρια με τον Κάνααν [vid]

Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε οριστικά γνωστό πώς ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ετοιμάζεται για την επιστροφή στο NBA. Αυτό διεμήνυσε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τους ξεκαθάρισε πώς αυτή ήταν η προτεραιότητά του. Κάτι που σημαίνει πώς απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά και της Φενέρμπαχτσε. Οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν άμεσα και βρήκαν τον αντικαταστάτη του ομογενή γκαρντ. Αυτό είναι ο Αζάια Κάνααν.

Γι’ αυτό είπε το ναι στον Ολυμπιακό

Ο 31χρονος γκαρντ είχε δεχθεί πρόταση τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από την Φενέρμπαχτσε. Η προσφορά των Τούρκων ήταν καλύτερη σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος. Από την άλλη, όμως, η πρόταση των «ερυθρολεύκων» κάλυπτε περισσότερο τον Κάνααν. Στη Φενέρεμπαχτσε με συμπαίκτη τον Γουίλμπεκιν ήξερε πώς θα είχε κάπως περιορισμένο ρόλο. Αυτό μέτρησε πολύ για την τελική του απόφαση.

Αντίστροφη μέτρηση για τη μεταγραφή

Όπως και το γεγονός ότι η ελληνική ομάδα τον πλησίασε πρώτη και του κατέθεσε την πρότασή της. Οι δύο πλευρές έχουν μπει στη διαδικασία της ανταλλαγής εγγράφων. Υπάρχει προφορική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Κάνααν και απομένει το διαδικαστικό, να «πέσουν» οι υπογραφές για να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και αύριο Παρασκευή. Για να αποτελέσει και επίσημα τον αντικαταστάτη του Τάιλερ Ντόρσεϊ, στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.