Μπάσκετ

EuroCup: Οι αντίπαλοι του Προμηθέα [vid]

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022 - 21:11

Στο 2ο όμιλο κληρώθηκαν οι Πατρινοί που θα έχουν αντιπάλους, μεταξύ άλλων, τις Χαποέλ Τελ Αβίβ και Γκραν Κανάρια.

EuroCup: Οι αντίπαλοι του Προμηθέα [vid]

Την Παρασκευή έγινε η κλήρωση της φάσης των ομίλων του EuroCup της σεζόν 2022/23. Με τον Προμηθέα να μετέχει στη διοργάνωση. Οι Πατρινοί κληρώθηκαν στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης. Εκεί όπου θα έχουν αντιπάλους, μεταξύ άλλων, τις Χαποέλ Τελ Αβίβ και Γκραν Κανάρια.

Οι Πατρινοί στο 2ο όμιλο

Οι Πατρινοί κατέλαβαν την τρίτη θέση στο περσινό πρωτάθλημα, στη σειρά των μικρών τελικών με τη Λάρισα. Για μια ακόμα σεζόν θα πάρουν μέρος στο EuroCup. Εκεί κληρώθηκαν στο δεύτερο όμιλο. Με αντιπάλους τις Χάποελ Τελ Αβίβ, Γκραν Κανάρια, Μπουντούτσνοστ, Τρέντο, Τουρκ Τέλεκομ, Παρί, Χάμπουργκ Τάουερς, Σλασκ και Λόντον Λάιονς. Στον επόμενο γύρο προκρίνονται οι οκτώ πρώτες ομάδες. Στον πρώτο όμιλο κληρώθηκαν οι Μπανταλόνα, Τσεντεβίτα/Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Βενέτσια, Μπούρσασπορ, Λιετκαμπέλις, Μπουρζ, Ουλμ, Μπρέσια, Κλουζ και Προμετέι.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Η φάση των ομίλων στο EuroCup ξεκινά στις 12 Οκτωβρίου. Με το πρώτο ματς να είναι εκτός έδρας κόντρα στην Τρέντο, στην Ιταλία. Όσον αφορά στο φινάλε της φάσης των ομίλων είναι προγραμματισμένο για τις 29 Μαρτίου 2023. Οι Πατρινοί θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Χαποέλ Τελ Αβίβ. Αν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα του EuroCup σε ό,τι αφορά τη φάση των ομίλων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr