Μπάσκετ

Έγραψε ιστορία ο Γιόκιτς με τους Νάγκετς [vid]

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022 - 23:55

Ο Σέρβος σέντερ υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με το Ντένβερ, για 270 εκατομμύρια δολάρια.

Έγραψε ιστορία ο Γιόκιτς με τους Νάγκετς [vid]

Ιστορική ημέρα για το NBA και τον Νίκολα Γιόκιτς. Ο Σέρβος σέντερ υπέγραψε max συμβόλαιο με τους Νάγκετς. Αλλά δεν είναι αυτή η είδηση! Αυτό που έχει σημασία είναι πώς ο 27χρονος παίκτης είναι πώς ο ψηλός του Ντένβερ θα λάβει για τα προσεχή 5 χρόνια το ποσό των 270 εκατομμυρίων δολαρίων. Κάτι που έκαναν γνωστό οι Νάγκετς, διότι είναι ιστορική στιγμή!

«Δεν πάει πουθενά»

Το μήνυμα του Ντένβερ αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Σέρβου σέντερ ήρθε με το σχετικό ποστάρισμα στα social media. Με τους Νάγκετς να έχουν μια φράση γεμάτη νόημα για τον Γιόκιτς. Αυτή αναφέρει: «Δεν πάει πουθενά»! Λογικό να το διαφημίσουν ιδιαίτερα στο Ντένβερ, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του πρωταθλήματος, ένας παίκτης θα λάβει 270 εκατομμύρια δολάρια.

Το Ντένβερ «έδεσε» τον Γιόκιτς

Οι άνθρωποι των Νάγκετς δεν είχαν σκοπό να χαλάσουν την πετυχημένη συνταγή. Δεν θα μπορούσαν να μην βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κρατήσουν στο Ντένβερ τον MVP της κανονικής περιόδου στο NBA, για δεύτερη διαδοχική, αγωνιστική περίοδο. Διότι τη σεζόν 2021/22 ο Γιόκιτς «οργίασε» με τα επιτεύγματά τους. Είχε κατά μέσο όρο στη σεζόν 27.1 πόντους, 13.8 ριμπάουντ και 7.9 ασίστ! Δηλαδή σχεδόν triple-double στα στατιστικά του! Χαλάλι τα 270.000.000 δολάρια των Νάγκετς για τον 27χρονο Σέρβο σέντερ που συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr