Μπάσκετ

Μπαρτσελόνα: Απέκτησε τα δικαιώματα του Κάλινιτς

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 21:05

Η καταλανική ομάδα κατέβαλε 500.000 ευρώ και έκανε τον Σέρβο φόργουορντ δικό της.

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε η Μπαρτσελόνα. Οι «blaugrana» απέκτησαν τα δικαιώματα του Νίκολα Κάλινιτς, καταβάλλοντας ένα σημαντικό ποσό στην Βαλένθια. Εξάλλου, στις «νυχτερίδες» ανήκαν μέχρι τώρα.

Μεγάλο deal

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήθελε όσο τίποτα άλλο τον Σέρβο φόργουορντ. Το έδειξε με τον τρόπο της. Αν και πολλές ομάδες είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον Κάλινιτς, η Μπαρτσελόνα έδωσε ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ και απέκτησε τα δικαιώματα του έμπειρου παίκτη από την Βαλένθια. Σε αυτή ανήκαν, αν και τα τελευταία χρόνια είχε αγωνιστεί σε Φενέρμπαχτσε και Ερυθρό Αστέρα.

Βασικός στο πλάνο

Στην Μπαρτσελόνα της νέας σεζόν, ο Λιθουανός προπονητής όχι μόνο υπολογίζει αρκετά τον Σέρβο, αλλά τον έχει ως βασική επιλογή στον σχεδιασμό του, για την πεντάδα των «blaugrana» τη νέα σεζόν. Διότι είναι σύνθετος παίκτης και μπορεί να αγωνιστεί σε πολλά σχήμα, τόσο στο «3» όσο και στο «4». Δίνοντας σημαντικές λύσεις τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr