Μπάσκετ

Ερυθρός Αστέρας: Κάτοικος Βελιγραδίου ο Χασάν Μάρτιν

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 21:47

Δεύτερη μεταγραφή των πρωταθλητών Σερβίας από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς ανακοίνωσαν τον Αμερικανό σέντερ.

Ερυθρός Αστέρας: Κάτοικος Βελιγραδίου ο Χασάν Μάρτιν

Πριν από δύο ημέρες ήταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς, που άφησε τον Παναθηναϊκό για να πάει στο Βελιγράδι. Να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του, τον Ερυθρό Αστέρα. Οι πρωταθλητές Σερβίας, ωστόσο, συνεχίζουν να κοιτάζουν παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ακόμα και δεν συνεχίζουν. Επόμενη τους κίνηση ήταν ο Χασάν Μάρτιν.

Ο Μεγάλος Χασάν

Μια μεταγραφή που ακούγονταν τα τελευταία 24ωρα για τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου. Αν και στην Ελλάδα, το όνομά του πρώην σέντερ του Ολυμπιακού είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό. Όμως, όπως αποδείχθηκε, η επαφή που είχε η πλευρά του Μάρτιν με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν σε στέρεες βάσεις. Με αποτέλεσμα να υπογράψει τελικά στον Ερυθρό Αστέρα.

Η ανακοίνωση για Μάρτιν

Το βράδυ του Σαββάτου οι Σέρβοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ. Μετά από μια διετία στον Ολυμπιακό, αλλάζει ομάδα. Θα συνεχίσει μεν να φοράει ερυθρόλευκη εμφάνιση, αλλά πλέον αυτή του Ερυθρού Αστέρα. Στη σερβική ομάδα πάει ως νταμπλούχος Ελλάδας. Θυμίζουμε πώς τη σεζόν 2019/20 ο Μάρτιν ήταν παίκτης της Μπούντουτσνοστ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr