Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ρίχνει… ματιές στον Έβανς [vid]

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 22:54

Ο Αμερικανός γκαρντ που πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ απασχολεί τους «πράσινους».

Παναθηναϊκός: Ρίχνει… ματιές στον Έβανς [vid]

Μετά την απώλεια του Νεμάνια Νέντοβιτς οι «πράσινοι» είναι αναγκασμένοι να εξετάσουν διάφορες περιπτώσεις παικτών για την περιφέρειά τους. Το νέο όνομα που έχουν στην… ατζέντα τους είναι, από απόψε, ο Κίναν Έβανς.

Προτάθηκε στο «τριφύλλι»

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ που πέρσι αγωνίστηκε στο Ισραήλ και την Μακάμπι Τελ Αβίβ, προτάθηκε στο «τριφύλλι». Αυτό αναφέρουν στο Ισραήλ, που παρακολουθούν από κοντά την υπόθεσή του. Είναι μια περίπτωση που έχει το ενδιαφέρον της, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο «1» όσο και στο «2». Ο ύψους 1,90μ. γκαρντ την περασμένη σεζόν είναι 8.2 πόντους (μ.ο.) στην Ευρωλίγκα, σε 33 ματς με τους Ισραηλινούς. Με ποσοστά 51.5% στο δίποντα και 32.9% στο τρίποντο. Ωστόσο, είχε επίσης κατά μέσο όρο 2.5 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ, αλλά και 1.2 κλεψίματα.

Εξετάζεται από τους «πράσινους»

Είναι δεδομένο πώς, μετά την απώλεια του Νέντοβιτς και τις πληροφορίες από την Τουρκία για την Φενέρμπαχτσε και τον Καλάθη, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει κι άλλες λύσεις παικτών από την περιφέρεια. Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ είναι και αθλητικός παίκτης, αλλά έχει και εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Δύο στοιχεία που θα μετρήσουν, αν τελικά οι «πράσινοι» προχωρήσουν με την περίπτωση του πρώην παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.