Μπάσκετ

Η Τζιρόνα βρίσκεται μία ανάσα από τον Κολόμ!

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 07:53

Η Τζιρόνα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Κολόμ, ο οποίος προέρχεται από μεγάλη σεζόν με τα χρώματα της ΑΕΚ. 

Η Τζιρόνα βρίσκεται μία ανάσα από τον Κολόμ!

Ο Κολόμ την φετινή σεζόν, ήταν από τους μεγάλους και κυρίαρχους ηγέτες στην ομάδα της ΑΕΚ. Με αποτέλεσμα να είναι ο ευεργέτης στις μεγάλες και πολύ σημαντικές νίκες που πέτυχαν οι Κιτρινόμαυροι.

Ωστόσο με το τέλος της μπασκετικής σεζόν, ο συγκεκριμένος παίκτης αποφάσισε να αποχωρήσει από το σύλλογο. Αφού υπήρξαν πολλές μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, αλλά και προβλήματα.

Έτσι με την ελευθερία του, πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του. Μία από αυτές ήταν και η Τζιρόνα του Μαρκ Γκασόλ, η οποία κατάφερε και ανέβηκε την φετινή σεζόν στην 1η κατηγορία.

Έτσι αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ομάδας, κατέθεσαν πρόταση στο συγκεκριμένο παίκτη. Ενώ σύμφωνα με Ισπανικό δημοσίευμα η ομάδα είναι πολύ κοντά στην επίτευξη της μεγάλης συμφωνίας με το Κόλομ.

Ενώ οι άνθρωποι της Τζιρόνας, με αυτή την ενδεχόμενη μεταγραφική κίνηση, θα ισχυροποιηθούν πολύ με αυτό το παίκτη. Καθώς μπορεί με την εμπειρία του να βοηθήσει το σύλλογο στην γρήγορη παραμονή και στη συνέχεια να κάνει μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.