Μπάσκετ

Ανακοίνωσε Πίτερς ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 14:12

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην Τρίτη ανακοίνωση απόκτησης παίκτη για την φετινή περίοδο, προσθέτοντας τον Άλεξ Πίτερς στο ρόστερ του, με συμβόλαιο δυο ετών, με τον Αμερικανό να λύνει σήμερα το συμβόλαιο του με την Μπασκόνια.

Ανακοίνωσε Πίτερς ο Ολυμπιακός

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και θα καλύψει το κενό που άφησε ο Γιώργος Πρίντεζης κρεμόντας τα παπούτσια του φέτος.

Η επιθυμία του Γιώργου Μπαρτζώκα να ενισχυθεί με τον Πίτερς στη ρακέτα ο Ολυμπιακός ήταν γνωστή εδώ και καιρό, αλλά ο Πίτερς είχε συμβόλαιο με τους Βάσκους και έπρεπε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την αποδέσμευσή του. Η διοίκηση του Ολυμπιακού και ο παίκτης είχαν συμφωνήσει σε όλα και απλώς περίμεναν να λυθεί και τυπικά η συνεργασία με την ομάδα της Βιτόρια. Αυτό έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (10/7) και ο νταμπλούχος Ελλάδας 2022 έκανε και... επισήμως δικό του τον Άλεκ Πίτερς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.