Μπάσκετ

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Γιάνικ Φράνκε!

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 15:25

Ο ΠΑΟΚ έκανε δικό του τον Γιάνικ Φράνκε. Ο οποίος προέρχεται από παραστάσεις σε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. 

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Γιάνικ Φράνκε!

Στο στρατόπεδο του μπασκετικού ΠΑΟΚ, άρχιζαν πολύ δυνατά τον μεταγραφικό προγραμματισμό της επόμενης σεζόν. Αφού οι ιθύνοντες της ομάδας, έχουν ως μεγάλο στόχο να φτιάξουν μία ομάδα, όπου θα αποτελείται από πολύ έμπειρους, αλλά και καλούς παίκτες.

Έτσι οι άνθρωποι του Δικέφαλου του Βορρά, ήρθαν σε απόλυτη συμφωνία με τον πολύ έμπειρο παίκτη Γιάνικ Φράνκε. Ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνίσθηκε σε Πολωνία και Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην Πρόκομ Τρέφλ, αλλά και την Ισπανική Ανδόρα. Είναι ένας πολύ δυναμικός αθλητής, όπου μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης στο σύλλογο, με αποτέλεσμα να τους οδηγήσει σε πολύ μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.