Μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Νέιτ Γουόλτερς!

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 16:05

Ο Παναθηναικός θέλει τον πολύ καλό Νειτ Γουόλτερς, ο οποίος προέρχεται από φανταστική σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα. 

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Νέιτ Γουόλτερς!

Ο Παναθηναικός τρέχει εδώ και μέρες τα μεταγραφικά ζυτήματα, όπου μεγάλος τους στόχος είναι να ολοκληρωθούν πριν αρχίζει η προετοιμασία για την νέα μπασκετική σεζόν.

Οι άνθρωποι του συλλόγου εδώ και μέρες έκαναν τεράστια πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Νικ Καλάθη, αλλά ο ίδιος ο παίκτης σκέφτεται και τις άλλες προτάσεις που του έκαναν πολλές Ευρωπαικές ομάδες. Με την Φενέρμπαχτσε να είναι πολύ κοντά στην ενεργοποίηση αυτής της τεράστιας μεταγραφής.

Έτσι στο στρατόπεδο του τριφυλιού, βλέποντας να ναυαγεί η περίπτωση του συγκεκριμένου παίκτη. Είναι έτοιμοι να δουν τις εναλλακτικές περιπτώσεις για την θέση των γκαρντ. Έτσι η πιο ενδιαφέρουσα και πολύ καλή λύση είναι του Γουόλτερς. Ο συγκεκριμένος παίκτης, αγωνίζεται μέχρι στιγμής στον Ερυθρό Αστέρα από τη Σερβία.

Μάλιστα ο Ράντονιτς, ο καινούργιος προπονητής των Πρασινών, τον γνωρίζει πολύ καλά τον Γουόλτερς, αφού συνεργάστηκαν πολύ καλά στη Σερβία με τον Ερυθρό Αστέρα. Έτσι τον θεωρεί έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες και μεγάλη επιθυμία του είναι να τον έχει στην ομάδα, όπου φτιάχνει ενόψει της πολύ δύσκολης σεζόν σε πρωτάθλημα, αλλά και Ευρώπη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.