Μπάσκετ

Η Ζενίτ έκλεισε τον Τρέι Τόμπκινς!

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 17:31

Η Ζενίτ απέκτησε επισήμως τον πολύ δυνατός Τρέι Τόμπκινς. Ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ρεάλ Μαδρίτης. 

Η Ζενίτ έκλεισε τον Τρέι Τόμπκινς!

Η μπασκετική ομάδα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, μετά την περσινή μεγάλη κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ρωσία απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στόχος των ανθρώπων της ομάδας, για την φετινή σεζόν είναι να φτιάξουν μία πολύ δυνατή και συνάμα γρήγορη ομάδα, όπου θα διεκδικήσει πάλι μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Ωστόσο μέσα στους στόχους, δεν θα υπάρξει και η Euroleague. Αφού οι άνθρωποι της μεγάλης αυτής διοργάνωσης, απέβαλαν όλες τις Ρώσικες ομάδες και δεν θα λάβουν μέρος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του Μπάσκετ.

Οι Ρώσοι ξεκίνησαν την μεταγραφική του ενίσχυση, όπου σύμφωνα με Ισπανικό δημοσίευμα, έκλεισαν τον πολύ δυναμικό παίκτη Τρέι Τόμπκινς. Ο οποίος αγωνίσθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δύο πλευρές μάλιστα, τα βρήκαν και ο συγκεκριμένος μπασκεμπολίστας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο και πιο συγκεκριμένα μέχρι το Καλοκαίρι του 2023.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr