Μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με ΤΣΣΚΑ και Γκριγκόνις [vid]

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 19:18

Συμφωνία των «πράσινων» τόσο με τη ρωσική ομάδα όσο και με τον Λιθουανό γκαρντ. Ο 28χρονος μετρά αντίστροφα για να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με ΤΣΣΚΑ και Γκριγκόνις [vid]

Ναι μεν μπορεί να πέρασε από… σαράντα κύματα η διαδικασία, ωστόσο ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για μια πολύ σημαντική μεταγραφή. Ο λόγος για τον Μάριους Γκριγκόνις. Ο 28χρονος Λιθουανός προβάρει τα πράσινα. Διότι είναι, πλέον, θέμα… ωρών να τελειώσει η μετακίνησή του, από την ΤΣΣΚΑ στο «τριφύλλι».

Συμφωνία με όλες τις πλευρές

Ο Παναθηναϊκός έτρεξε τα τελευταία 24ωρα την υπόθεση Γκριγκόνις. Οι «πράσινοι» κατάφεραν και ήρθαν σε συμφωνία τόσο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας όσο και με τον Λιθουανό γκαρντ. Είναι χαρακτηριστικό πώς το «τριφύλλι» ήταν σε καλό δρόμο εδώ και αρκετές ημέρες με την πλευρά του 28χρονου παίκτη. Εξάλλου, υπάρχει deal ανάμεσά τους και για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, που θα έχει διάρκεια δύο σεζόν. Ωστόσο, έπρεπε να βρεθεί και η «χρυσή» τομή στις επαφές με τη ρωσική ομάδα. Πράγματι, οι δύο μεριές τα βρήκαν και στο ποσό του buy out για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη από τη Μόσχα στην Αθήνα.

Αντίστροφη μέτρηση

Τα επόμενα βήματα που θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες είναι να μείνει ελεύθερος ο Μάριους Γκριγκόνις από την ΤΣΣΚΑ. Εν συνεχεία, θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και να τεθεί στη διάθεση των «πράσινων» και του Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο Μαυροβούνιος προπονητής είχε ανάψει, αμέσως, το «πράσινο φως» για να προχωρήσει η ομάδα τις διαπραγματεύσεις με τη ρωσική ομάδα και να κλείσει τον Λιθουανό γκαρντ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.